Afstandsbedieningen

LET OP! Gebruik onderstaande afstandsbedieningen uitsluitend met de daarvoor bedoelde omvormer. Gebruik van de verkeerde afstandsbediening kan uw omvormer zwaar beschadigen.

!

Afstandsbediening HQ

Gewicht: kg
Afstandsbediening voor Sinusomvormers van HQ en Samlex.
Met deze bekabelde afstandsbediening kunt u de omvormer aan- en uitschakelen en zien of deze aan of uit staat. U kunt het kastje (ca. 3 x 4cm) met dubbelzijdig tape op bijvoorbeeld het instrumentenpaneel bevestigen. Er wordt ca. 6m kabel meegeleverd.
LET OP: als u gelijktijdig een omvormer aanschaft betaalt u slechts €20,-- i.p.v. €27,-- (u moet dan de optie 'Afstandsbediening' aanvinken)

Afstandsbediening KSTA

Gewicht: kg
img_0226
Deze afstandsbediening is geschikt voor de Sinusomvormer-Lader Combi's van KERT. Een afstandsbediening kan handig zijn als de omvormer uit het zicht of op een lastig toegankelijke plaats is ingebouwd. Een omvormer kan n.l. het beste worden uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. De meegeleverde kabel heeft een lengte van ca. 6 meter. De afstandsbediening heeft twee standen: één voor de normale en één voor de spaarstand van de omvormer en kan met dubbelzijdig tape of schroeven (niet meegeleverd) bevestigd worden.

Als u één van bovengenoemde omvormers aanschaft kunt u deze afstandsbediening als optie meebestellen. U betaalt dan slechts €27,-- i.p.v. €39,--